Få hjælp til inbound marketing og søgemaskineoptimering

Services

hubspot_sprocket_lilla.png

Inbound Marketing

Få køreplanen til skalerbar leadgenerering.

Med inbound marketing vender vi den traditionelle marketing på hovedet og lægger fokus på målrettet marketing på dine brugeres præmisser.

Lær dine brugeres købsrejse at kende og kommunikér på deres præmisser. 

seo_inboundboost_lilla.png

SEO

Søgemaskineoptimering på den menneskelige måde.

Søgemaskineoptimering omfatter rigtig mange ting - on-page seo, off-page seo og teknisk seo, for nu bare at slynge et par begreber ud. 
Men det er i høj grad også, at vide hvad du vil med dit indhold og dermed sikre, at din målgruppe finder dig på Google.

marketing-automation_inboundboost_llilla.png

Marketing Automation

Lead nurturing. Eller opfølgning vil nogen kalde det.

Mange forbinder marketing automation med indkøb af et stort system så HubSpot, Pardot eller Marketo. Der behøver ikke være lighedstegn mellem de to, men det gør dit liv som marketing professionel en del lettere.

Disse systemer håndtere nemlig alle opgaver under et tag. Men din nye Ferrari sluger også en del benzin til at holde blogindlæg, lead nurturing, datakvalitet, nyhedsbreve og chatsystemer i gang.

Omvendt vil din salgsafdeling elske dig for de varme leads, du kan servere for dem.

icons8-view-details-96.png

Content Marketing

En stor elefant. Men den kan brydes ned til atomer.

Content marketing som disciplin kan være svære at komme i gang med. For hvilke blogindlæg skal man starte med at skrive? Og hvordan konverterer man en besøgende til en kendt kontaktperson?

Svaret er: bryd det ned i atomer, så opgaven bliver spiselig. Med den rette balance mellem analyse af eksisterende data og indsigt i dine brugeres behov, kan du lave en liste med overskrifter på dine kommende blogindlæg og følge dem op af Googles rangstige.

Mangler du en sparringspartner?

Book en tid i min kalender, så ringer jeg dig op. Helt uforpligtende. Sådan virkeligt. Jeg bruger HubSpots Meeting feature til at holde styr på mine møder. Den er direkte integreret med min kalender, så alle tider er opdaterede.

Artikler

De seneste artikler fra bloggen